22 juni, 2024

Speltips 16/12: Ligue 1

Den franska ligan är framme i omgång sexton och jag har hittat två spel i dagens matcher. Den första hämtar jag från Le Havre som på hemmaplan tar emot topplaget Nice.

Vi har ett hemmalag som befinner sig på en 11:e plats i tabellen inför dagens match. Laget kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste. Det ska dock sägas att innan förlusten mot PSG för två omgångar sedan plockade laget poäng i fem raka matcher. I den senaste omgången föll man dock mot Strasbourg på bortaplan med udda målet.

Nice har gått riktigt bra den här säsongen och laget har förlorat bara en match så här långt. Förlusten kom för två omgångar sedan och det mot Nantes på bortaplan. I övrigt har laget varit stabila och det är framförallt defensiven som imponerat stort. Nice har så här långt släppt in bara sex mål.

Le Havre är inget lag som faller med stora siffror och Nice är inte heller ett lag som vinner med flera mål. Dock jag tror att Nice har god chans att plocka minst en poäng från den här matchen. Min rek blir att Nice inte förlorar matchen och att det inte blir tre mål i matche.

Le Havre-Nice

Tips: X2+Under 2.5

Odds: 1.85@Unibet

Insats: 1 Unit

Spelstopp: 16:59

Dagens andra match handlar om Lens som på hemmaplan tar emot Remies.

Här har vi två lag som har lika många poäng men formen är klart bättre hos hemmalaget.

Lens har haft en svajig säsong så här långt där laget krigat på två fronter. I Champions League lyckades laget inte ta sig vidare från gruppen men efter segern mot Sevilla i den avslutande matchen blev laget klart för spel i Europa League till våren.

Laget kommer till den här matchen med fem raka utan förlust i ligan. I den senaste omgången spelade laget 0-0 mot Montpellier på bortaplan.

Rennes i sin tur har två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. Det ska dock sägas att Reims är svårslagna och inget lag man enkelt kör över.

Jag tror dock att hemmalaget inte förlorar här och att det inte blir fyra mål i matchen.

Lens-Reims

Tips: 1X+Under 3.5 mål

Odds: 1.78@VerdeCasino

Insats: 1.5 Unit

Spelstopp: 20:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.