14 juni, 2024

Speltips 16/12: Swansea-Middlesbrough

I den 22:a omgången av Championship tar Swansea emot Middlesbrough på hemmaplan.

Inga rekar från min sida under fredagen. I torsdags var det en del stolpe ut.

Jag var dock helt fel ut i matchen Rennes-Villarreal där jag trodde på en målsnål historia och det blev hela fem mål. I övrigt blev det pengarna tillbaka på Marseille som släppte in mål i den 88:e minuten.

Även surt blev det när Qarabaq som ledde med två mål tidigt drog på sig ett rött kort och släppte in mål i den 94:e minuten.

Ett spel som gick med vinst var Toulouse som vann mot LASK.

I den här reagerade jag på hemmalagets odds som jag tycker är för högt. Visst Swansea har inte varit speciellt bra den här säsongen och laget befinner sig på en 17:e plats i tabellen. Men vi ska komma ihåg att dagens motståndare ligger bara två poäng före.

Swansea kommer till den här matchen en förlust på de fem senaste. Dock har man tre oavgjorda på dessa fem matcherna. Med andra ord så har laget haft svårt att vinna matcher men samtidigt är man svårslagna. De flesta förlusterna har varit med uddamålet.

Middlesbrough i sin tur inledde säsongen på ett bedrövligt sett men hade sedan en fin period där man plockade seger efter seger och avancerade i tabellen. Dock kollar vi på fem senaste så har laget fyra förluster och en seger. Till den här matchen kommer man med tre raka förluster.

Med bara andra ord så känns det som att Middlesbrough är på väg mot en ny svacka som man hade i början av säsongen. Jag tror att Swansea har en bra chans på hemmaplan mot ett för dagen svagt Middlesbrough. Mingel blir att hemmalaget vinner med asian handicap +0.25

Swansea-Middlesbrough

Tips: 1 asian handicap +0.25

Odds: 2.00@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 15:59

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.