20 juni, 2024

2019-04-02: Speltips

Tre speltips från min sida igår, där två gick med vinst och en med förlust. Förlusten kom då Malmö FF inte lyckades vinna mot Häcken på hemmaplan.

Idag tisdag har jag kollat på följande matcher: 

Dagens första speltips:

Milan-Udinese (Italien, Serie A)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 1.86

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Milan kommer till den här matchen med två raka förluster. Innan dess visade laget upp fin form när man var obesegrade i åtta raka seriematcher. Första förlusten kom mot Inter och i den senaste omgången föll Milan på bortaplan mot Sampdoria. Nu har Milan en chans att studsa tillbaka och behålla sin plats bland de fyra bästa. Udinese i sin tur är inblandade i bottenstriden där laget har tre poäng mer än Empoli som ligger på en kvalplats. Udinese har inte rosat marknad på bortaplan den här säsongen. Sju inspelade poäng på tretton bortamatcher säger en del. Jag tror att Milan vinner här och väljer att spela på en hemmaseger med asian handicap -1 till 1.86 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Wolverhampton-Manchester United (England, Premier League)

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.76

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

Viktig match för United som behöver vinna här om man ska vara med och utmana om tredje och fjärde platsen i ligan. Wolverhampton har överraskat i år och ligger på en fin sjunde plats i tabellen. Laget har dessutom tagit sig til semifinal i FA-cupen. Den matchen spelas fem dagar efter den här och jag tror att laget har tankar på just den matchen. Därför tror jag att United har goda chanser att vinna här. Mitt spel här blir att United vinner med asian handicap -0.25. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. 

Dagens tredje speltips:

Verona-Brescia (Italien, Serie B)

Tips: X

Odds: 3.15

Spelbolag: Betsson

Insats: 10kr

Ettan Brescia mot fyran Verona. Brescia har sex poäng mer än Verona och det är riktigt tajt i toppstriden. Båda lagen har bra form och bara en förlust på de fem senaste matcherna. Ser man på statistiken så har vi två lag som ungefär är lika på de flesta punkterna. Skillnaden är att Brescia gjort sexton mål mer än Verona. Samtidigt har man släppt in fyra mål mer än Verona. Den här matchen kan verkligen sluta lite hur som helst. Jag tror dock att vi kommer att se en tajt match med få mål och då ligger ett oavgjort resultat nära till hands. Jag väljer att chansa på att matchen slutar oavgjort och det till 3.15 gånger insatsen. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.