20 maj, 2024

Jag går emot Leeds till fyra gånger pengar

Fredagen slutade med en förlust och två vinster. Benevento blev en lyckad satsning.

Lördag innebär som vanligt en hel del intressanta matcher och en hel del spelobjekt. Idag kommer jag att bjuda på många speltips med hopp att de flesta går in så klart.

Vi börjar i England och Championship där hemmalaget Huddersfield tar emot Leeds.

Leeds har hittills imponerat stort och laget ligger på en andra plats i tabellen, två poäng bakom West Bromwich. Huddersfield hittar vi först på en nittonde plats och kanske många undrar varför jag tror på att hemmalaget inte förlorar.

Jag tycker nämligen att hemmalaget har bra form på hemmaplan med två vinster och tre oavgjorda på de fem senaste matcherna. Leeds i sin tur har två raka segrar på bortaplan, men med tanke på att Leeds är obesegrade i åtta raka matchen måste man gå på pumpen nån gång. Därför tycker jag att det är läge att börja spela emot Leeds.

Jag väljer här att spela på hemmalaget med asian handicap 0.

Tips: 1 asian handicap 0

Odds: 4.10 @Bet365

Insats: 10kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.