24 juli, 2024

2019-07-22: Speltips

Söndagen slutade med en vinst, en oavgjord och en förlust. Idag måndag är det ont om spelobjekt, men jag har tittat på två speltips.

Dagens första speltips:

Hammarby IF-IF Elsborg (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.45

Spelbolag: Unibet 

Insats: 15kr

Hammarby är stora favoriter hos alla spelbolag och det kan man förstå när man kollar på lagens form. Elfsborgs senaste seger i ligan kom i maj månad och det mot AFC på hemmaplan. Tittar man på lagets borta spel så kan vi notera att man plockat fem poäng med målskillnad 8-18 på åtta spelade bortamatcher. Hammarby i sin tur har två raka vinster och 8-5 i målskillnad på de två senaste matcherna. Därför är överlinan hård pressad i den här matchen. Bajen gjorde tre mål i den senaste matchen mot Sundsvall på bortaplan och lagets offensiv är starkare än defensiven. Elfsborg gjorde en plattmatch mot AIK och föll med 0-3 i den senaste omgången. Jag tror att Jimmy Thelin har med sitt lag tränat lite extra på det defensiva spelet. Samtidigt ser Elfsborg uddlösa ut framåt. Jonathan Levi är borta från den här matchen och Pawel Cibicki finns inte längre kvar i truppen. Jag tror att vi kommer att se ett defensivt Elfsborg mot ett Hammarby som kommer att äga spelet. Mitt spel i den här matchen blir under 2.5 mål och det till 2.45 gånger insatsen. 

Dagens andra speltips:

Kalmar FF-Djurgårdens IF (Sverige, Allsvenskan)

Tips: Under 2 mål asian lines

Odds: 2.00

Spelbolag: ComeOn

Insats: 20kr

Intressant möte på förhand, där Kalmar i usel form tar emot Djurgården som jagar topplagen. Kalmar är ett lag i kris och tränaren Magnus Pehrsson är hårt pressat. Tre raka förluster efter omstarten har gjort att Kalmar är på allvar indraget i bottenstriden. Djurgården behöver vinna för att haka på i titelracet. Efter fem raka segrar har DIF två oavgjorda matcher. Jag såg laget mot Malmö FF och om man kommer upp i den nivån kommer man vinna den här matchen. Trots att Kalmar inte fått till det i år, så är laget svårslaget och är Allsvenskans målsnålaste lag både framåt och bakåt. Jag tror att vi kommer se få mål i den här matchen och därför väljer jag spel på under 2 mål asian lines. Det innebär att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar på exakt två mål

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.