25 april, 2024

Tottenham tar sig samman och vinner

Dagens andra drag hämtar jag i Premier League och där hemmalaget Tottenham tar emot Burnley.

Tottenham tycker jag är lite svårbedömda efter att Mourinho kommit in. Han har absolut inte fått ordning på försvaret och även framåt ufinns det en del att önska. Visst gjorde man fyra mål i Champions League mot Olympiacos och tre mål mot Bournemouth men mot United i den senaste omgången såg man tröga och orörliga ut.

Burnley i sin tur har en sviktande form känns det som. Framförallt på bortaplan har man inte rosat marknad. På de fem senaste bortamatcherna har man bara en seger och den kom mot Watford och det är lagets sista seger. Efter det har man förlorat två matcher på hemmaplan mot Crystal Palace och Manchester City.

Jag tror att Tottenham tar sig samman här och vinner ganska enkelt.

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.89 @Bet365

Insats: 25kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.