22 juni, 2024

2019-03-16: Speltips

Två speltips från min sida igår där båda gick med halvförlust. Idag lördag bjuds vi en del intressanta matcher och jag har hittat följande spel.

Dagens första speltips:

West Ham-Huddersfield (England, Premier League)

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.02

Spelbolag: Bet365

Insats: 15kr

Två lag som inte har speciellt mycket att spela för. West Ham ligger på en nionde plats i tabellen och laget har ingen möjlighet att nå upp till Chelsea på en sjätte plats. Huddersfield i sin tur ligger hopplöst sist och det känns som att laget redan checkat ut från Premier League. Laget har gjort bara femton mål framåt och släppt in hela 53-mål. West Ham är enligt mig storfavoriter här och borde vinna ganska enkelt. Mitt första spel här blir att West Ham vinner med asian handicap -1 och det andra spelet blir att West Ham vinner och håller nollan.

Dagens andra speltips:

Watford-Crystal Palace (England, FA Cup)

Tips: Båda lagen gör mål

Odds: 1.80

Spelbolag: ComeOn

Insats: 15kr

En på förhand spännande och enligt mig öppen match som kan sluta hur som helst. Ingen av lagen har något att spela för i ligan. Med andra ord kommer båda lagen att satsa extra för att ta sig vidare i cupen. Ser man på formen hos båda lagen så är det exakt lika. Båda lagen har tre segrar och två förluster på de fem senaste tävlingsmatcher. Det ska dock sägas att Watfords förluster kommit mot Manchester City och Liverpool. Även här väljer jag två spel. Den första att båda lagen gör mål och den andra att båda lagen gör mål och över 2.5 mål i matchen. Jag tror att vi kommer se två lag som satsar framåt och jag tror att vi kommer se mål i den här matchen.

Dagens tredje speltips:

Schalke 04-RB Leipzig (Tyskland, Bundesliga)

Tips: 2

Odds: 2.05

Spelbolag: Betsson

Insats: 15kr

Schalke har usel form just nu i ligan. Bara en poäng på de fm senaste matcherna och laget blev utklassade av City på bortaplan i veckan när man åkte ur Champions League. Nu tar man emot Leipzig som ligger på en tredje plats i tabellen med 46-poäng. Leverkusen som ligger sexa har 42-poäng. Med andra ord behöver Leipzig vinna för att hålla sig kvar bland topp fyra. Lagets form är god med sju raka ligamatcher utan förlust. Sista gången man förlorade var på hemmaplan mot Dortmund i slutet av januari månad. Leipzig kommer till den här matchen med fyra raka segrar på bortaplan. Det som kan tala för Schalke är tränarbytet som skedde efter förlusten mot City. Trots det väljer jag spel på bortala

Dagens fjärde speltips:

Torino-Bologna (Italien, Serie A)

Tips: 1

Odds: 2.00

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Torino som är i fin form jagar en plats till Europa League. Laget ligger på en sjätte plats i tabellen och är tre poäng efter femte placerade Roma. Bologna i sin tur ligger på en 18:e plats i tabellen och kämpar för sitt överlevnad. Här tycker jag att spelmarknaden är fel ute och att oddset på Torino är på tok för högt. Laget har fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste matcherna. Det ska ställas mot Bologna en seger på de fem senaste. Visst har Bologna spelat upp sig efter tränarbytet men här tror jag att laget kommer att få svårt. Torino har dessutom fem raka segrar på hemmaplan. Jag väljer här att spela på en rak hemmaseger.

Dagens femte speltips:

Benevento-Spezia (Italien, Serie B)

Tips: 1

Odds: 2.07

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 10kr

Det är riktigt tajt i toppstriden i Serie B. Jag ska inte skriva om det utan råder er att ta en titt på tabellen. Benevento är en sv seriens bästa lag på hemmaplan och laget har fyra segrar och en oavgjord på de fem senaste hemmamatcher. Spezia är okej på bortaplan, men lagets totala form är stort frågetecken tycker jag. En seger och fyra förluster på de fem senaste gör att jag kommer att spela på en rak hemmaseger.

Dagens sjätte speltips:

Hull-QPR (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 2.13

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Dagens sjätte speltips hämtar jag från England och Championship där Hull tar emot QPR. Här möts två lag med dålig form. Hull har två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. QPR i sin tur en seger, en oavgjort och tre förluster på fem senaste. Hull ligger sex poäng efter Derby som innehar den sista play-off platsen till Premier League. QPR i sin tur har sju poäng ner till Rotherham som ligger på nedflyttning. Med andra ord står det viktiga poäng på spel i den här matchen. Jag ser Hull som favoriter och det beror mest på att laget har mer att spela för än QPR. Med lite tur kan Hull vid en seger ta in några poäng på Derby. Det ska dock sägas att flera andra lag ligger mellan Derby och Hull. Hull har nio raka hemmamatcher utan förlust på hemmaplan. QPR har fyra raka förluster på bortaplan och laget känns iskalla just nu. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 2.13 gånger insatsen

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.