24 juli, 2024

Speltips 28/11: Sheffield Wednesday-Leicester

Sju rekar under tisdagen där fyra gick med vinst, två med förlust och en blev push.

Jag var fel ute när det gäller QPR-Stoke där jag trodde på målsnål historia men istället blev det målkalas. Även Newcastle överraskade på bortaplan mot PSG där jag trodde att PSG skulle köra över engelsmännen. I övrigt var jag rätt på det mesta när det kommer till övriga spel.

Idag onsdag börjar vi England och Championship. Det handlar om den 18:e omgången där Sheffield Wednesday tar emot serieledaren Leicester.

Sheffield har börjat den här säsongen riktigt svagt och laget är sist i ligan med bara en seger på 17-spelade matcher. Lagets enda seger kom för fyra omgångar sedan och det mot Rotherham på hemmaplan. Inför den här omgången har laget gjort bara åtta mål framåt och släppt in hela 29-mål bakåt.

Med andra ord så är Sheffield ett lag som hittills inte räckt till i ligan. I den senaste omgången föll man på bortaplan mot Birmingham med 2–1.

Leicester mår betydligt bättre och laget kommer till den här matchen som serieledaren. Dock hade laget två raka förluster innan man vann Indien senaste omgången mot Watford. Leicester är det laget som släpper överlägset minst mål i ligan så här långt. Även offensivt har laget visat bra form i inledningen.

Här är man klara favoriter och med all rätta med tanke på hur dåliga Sheffield varit. Min rek i den här matchen blir att Leicester vinner matchen och att det inte blir fyra mål i matchen.

Sheffield Wednesday-Leicester

Tips: 2+Under 3.5 mål

Odds: 2.32@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.