21 april, 2024

Förlust för ÅFF mot Oskarshamn

Tidigare idag föll vi på bortaplan mot Oskarshamns AIK med 2-1. Undertecknad var inte på plats, men har pratat med några spelare och ledare och alla ger samma bild av matchen.

Rapporterna säger att vi var det bättre laget och att resultatet inte speglar matchbilden.

Rickard Johansson säger så här efter matchen:

– Det är självklart surt att vi förlorar matchen inte minst på tanke att vi var det bättre laget. Oskarshamn tar ledningen på en tveksamt dömd straff och sen kommer deras andra mål på ett inlägg. Efter det tog vi över matchen och i andra halvlek är det mer eller mindre spel mot ett mål. Vi skapar massvis med målchanser. Lucas Öhrn har en boll i stolpen och vi borde ha fått med oss en straff. Trots förlusten så är jag nöjd var vi presterade idag mot ett topplag förra året. Det negativa är att vi saknar effektivitet framför mål idag, men överlag ska vi vara nöjda med prestationen, sade Johansson.

Närmast väntar träningsläger för laget som äger rum i Borås.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.