25 april, 2024

2019-03-15: Speltips

Inga speltips under den här veckan. Som vanligt tyckte jag att det var svårt att hitta rätta spelvärde i Champions League och likaså i Europa League. Senast speltips jag lämnade var i söndags och då blev det en vinst och en förlust.

Idag fredag har jag tittat på följande matcher.

Dagens första speltips:

Hull-QPR (England, Championship)

Tips: 1

Odds: 2.13

Spelbolag: Nordicbet

Insats: 15kr

Dagens första speltips hämtar jag från England och Championship där Hull tar emot QPR. Här möts två lag med dålig form. Hull har två segrar och tre förluster på de fem senaste matcherna. QPR i sin tur en seger, en oavgjort och tre förluster på fem senaste. Hull ligger sex poäng efter Derby som innehar den sista play-off platsen till Premier League. QPR i sin tur har sju poäng ner till Rotherham som ligger på nedflyttning. Med andra ord står det viktiga poäng på spel i den här matchen. Jag ser Hull som favoriter och det beror mest på att laget har mer att spela för än QPR. Med lite tur kan Hull vid en seger ta in några poäng på Derby. Det ska dock sägas att flera andra lag ligger mellan Derby och Hull. Hull har nio raka hemmamatcher utan förlust på hemmaplan. QPR har fyra raka förluster på bortaplan och laget känns iskalla just nu. Jag väljer att spela på en rak hemmaseger till 2.13 gånger insatsen.

Dagens andra speltips:

Nice-Toulouse (Frankrike, Ligue 1)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.82

Spelbolag: Betsson

Insats: 20kr

Nice ligger i mitten av tabellen och det finns teoretiska chanser att laget blandar sig i striden om fjärde platsen. Toulouse i sin tur har inte speciellt mycket att spela för. Laget har god marginal ner till bottenlagen. Dessutom kommer Toulouse till den här matchen med tre raka förluster på bortaplan. Nice I sin tur har åtta raka utan förlust på hemmaplan. Laget har vunnit fyra raka matcher på hemmaplan. Jag väljer här att spel på hemmaseger med asian handicap -0.25. Halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort.

Dagens tredje speltips:

Pescara-Cosenza (Italien, Serie B)

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.03

Spelbolag: ComeOn

Insats: 10kr

Pescara ligger och fajtas i toppstriden. Laget ligger på en femte plats och är tå poäng efter Palermo som ligger på en andra plats. Laget är starka på hemmaplan där man förlorat bara två matcher den här säsongen. Cosenza i sin tur ligger i ingenmansland med sex poäng ner till bottenlagen. Pescara har tre vinster, en oavgjord och en förlust på det fem senaste hemmamatcherna. Pescara i sin tur har en seger och två oavgjorda på de fem senaste bortamatcherna. Mitt spel här blir att hemmalaget vinner med asian handicap -0.25.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.