21 juni, 2024

Underspel testar i Serie A

Gårdagens tips med att boka Malmö FF mot Wolsburg satt fint och det blev plus i kassan. Idag hämtar jag första draget från Serie A, där Napoli gästar Brescia. 

Napoli har kommit ur krisen och laget har under senaste veckorna presterat bra fotboll. Laget har Juventus, Sampdoria, Inter och Cagliari sett tull tävlingsmatcherna.

Ser man på ligaspelet så har Napoli tre segrar och två förluster. Laget ligger på en nionde plats i tabellen och har inte råd med många poäng tapp om laget ska fajtas om platserna som leder till spel i Europa nästa säsong. 

Brescia står för moståndet. Ett lag som ligger näst sist och laget har fyra poäng upp till säker mark. Till den här matchen kommer laget med fem raka matcher utan seger. Här tror jag på en tajt match. Napoli gäller som favoriter, men jag tror att laget vill spendera så lite energi som möjligt, med tanke att nästa vecka väntar match mot Barcelona i Champions League. Jag tycker att marknaden är fel ute som tror på många mål. Jag kommer att spela under 3 mål asian lines. Det innebär att vi vinner om det inte blir tre mål i matchen och att vi får pengarna tillbaka om matchen slutar med exakt tre mål. 

Tips: Under 3 mål asian lines

Odds: 1.87 @Bethard

Insats: 45kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.