19 april, 2024

Malmö har ingen chans

Igår bjöd jag på ett livespel som tyvärr bommades. Jag trodde på mål i första halvlek mellan Tottenham och Leipzig. Det blev back 220kr i kassan. 

Idag tisdag har vi en del spännande matcher. 

Jag börjar med matchen Wolfsburg som tar emot Malmö FF. Här tycker jag att hemmalaget är stora favoriter och kommer att boka Malmö hos Betfair Exchange. 

Som alla vet har Malmö inte startat säsongen riktigt än. Förvisso spelade laget en cupmatch där Syrianska kördes över. Det är dock ingen värdemätare enligt mig. Wolfsburg i sin tur är obesegrade i omstarten av ligan. I den senaste omgången av ligan besegrades Hoffenheim på bortaplan med 3-2. Ser man på matcherna som laget spelat efter omstarten så har Wolfsburg gjort åtta mål framåt och släppt in fem. Wolfsburg är ett typsikt över lag, det vill säga det brukar vara målrikt när laget spelar. Jag väljer som sagt att boka Malmö. Vi förlorar endast om Malmö vinner, vilket jag ser som en väldigt liten risk. 

Tips: Boka Malmö FF

Odds: 7.8 @Betfair Exchange

Insats: 100+exponering 680kr

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.