24 juli, 2024

Europatipset 20/2: Analys och förslag

En mycket spännande kupong idag på Europatipset. En del stora favoriter finns, men i övrigt känns det lurigt. Här kommer lite tankar kring matcherna ikväll. 

Givna spikar enligt mig är Wolfsburg, Roma och Eintracht Frankfurt. 

Jag tror inte att Malmö kommer kunna rå på Wolfsburg på bortaplan. Wolfsburg har i omstarten av ligan spelat tre matcher och är obesegrade. 

Roma har gjort ett par mindre bra resultat på sistone och här behöver laget skärpa till sig, vilket jag tror man gör. Eintracht Frankfurt väljer jag att ta med som spik. 

En del matcher är luriga tycker jag. Inter och Wolverhampton är två lag som kan få det tufft i sina matcher. Inter spelar på bortaplan mot Ludogorets och det är absolut ingen lätt bortamatch. Sen ska man ha i åtanke att Inter gjort några mindre bra insatser i ligan på sistone. 

Wolverhampton har seglat upp som stora favoriter på kupongen mot Espanyol. Här tror jag många kollar på Espanyols tabelläge, men jag har sett laget ex antal gånger och konstaterar att laget ser betydligt bättre än vad tabellen visar. Här kan det bli en skräll. 

Hela förslaget ser ni på bilden. Det gäller system R6-4-44. 

Lycka till vid rygg. 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.