22 maj, 2024

Stryktipset vecka 48, förslag 264 rader

Hela 25 miljoner i potten idag och det på en kupong där vi har fem sex stora favoriter. Om alla dessa vinner så lär utdelning bli liten. Jag har dock valt ett system som går för pengarna. Jag tycker att lagen som spelat ute i Europa kan vara i farozonen.

Chelsea, Liverpool och Tottenham är hårt streckade på kupongen. Samtidigt väntat en veckoomgång i Premier League.

Den här veckan har jag valt R-6-4-24 med två matematiska garderingar. Hela kalaset går på 264 och förslaget ser ni på bilden.

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.