20 juni, 2024

Speltips 2/1: West Ham-Brighton

Under tisdagen har vi en match i Premier League där West Ham tar emot Brighton på hemmaplan.

Det är för dagen ett välmående West Ham som kommer till den här matchen med fyra segrar och en förlust på de fem senaste. Förlusten kom mot Fulham på bortaplan där laget föll med hela 5–0. Efter det har laget visat upp bra försvarsspel och även producerat framåt. Den förlusten beror en del på att laget efter den matchen mötte Freiburg i den sista omgången av Europa League. En match som laget vann och säkrade gruppsegern. Efter det har laget tagit tre segrar i ligan och hållit nollan i samtliga matcher. Däremellan förlorade man i cupen mot Liverpool där man ställde ut skorna mer eller mindre.

I den senaste omgången blev det seger mot Arsenal på bortaplan med 2–0. I den matchen hade Arsenal sina chanser men ett uppoffrande West Ham lyckades hålla nollan.

Inför kvällens match saknas viktiga Lucas Paqueta som utgick skadad senast. Sedan tidigare har man Antonio och Zouma på skadelistan. Även Mohammed Kudus saknas då han är iväg med landslaget. Just Kudus har klivit fram under senaste veckorna och gjort en del viktiga mål.

När det kommer till Brighton så ska jag börja med att det saknas nio spelare inför den här matchen. Trots stora skadeproblem gjorde laget en fin insats senast och besegrade Tottenham med 4–2. I en match där man straffade Tottenham så fort läget gavs. Det ska sägas att Tottenham uppträder nonchalant och bjöd på flera misstag i den matchen.

Även Brighton är vidare i Europa League där laget vann sin grupp före Marseille och Ajax.

Ser vi på lagets fem senaste i ligan har man vunnit två, spelat oavgjort i två och förlorat en match. Förlusten kom mot Arsenal på bortaplan med 2–0.

Marknaden har jämna odds i de. Här matchen men utifrån vad lagen har presterat senaste tiden håller jag West Ham som favoriter i den här matchen. Min rek här blir att Eest Ham vinner med asian handicap -0.25.

West Ham-Brighton

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.20@VerdeCasino

Insats: 0.5 Unit

Spelstopp: 20:29

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.