24 juli, 2024

Speltips: Everton-Leicester

Everton tar emot Leicester i den 14:omgången av Premier League. Hemmalaget befinner sig på en 12:e plats i tabellen medan Leicester hittar vi på en blygsam 18:e plats. 

Poängmässigt skiljer det bara tre poäng mellan dessa båda. Everton har började säsongen med två raka förluster. Efter det hade laget sju raka utan förlust. Efter det hade Everton en tyngre period där laget inte räckte till mot Manchester United, Tottenham och Newcastle. Dock har man en seger och en oavgjord på de två senaste och kanske är formen på väg uppåt igen. 

Everton har hittills inte visat någon sprudlande offensiv. Frank Lampard har styrt upp defensiven. Laget vann dock med 3-0 i den senaste hemmamatchen mot Crystal Palace men i övrigt har laget 11-12 i målskillnad inför dagens match. 

Leicester i sin tur har fått en tung start på säsongen. Dock har laget spelat upp sig något på sistone. Framförallt är det defensiven som blivit bättre. Bortser vi från det insläppta målet mot Manchester City så har laget hållit nollan i tre raka matcher. På de fem senaste matcherna har man släppt in tre mål. 

Här tror jag på en målsnål historia och kommer att spela på under 2.5 mål till 1.83 gånger insatsen. 

Everton-Leicester

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.83@Bet365

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.