21 april, 2024

Speltips: QPR-Huddersfiled

QPR tar på hemmaplan tabelljumbon Huddersfiled. Här har vi två lag med sviktande form. 

QPR hade under september månad en riktigt fin period där man tog fyra segrar och en oavgjord. Efter det har laget dock hamnat i en svacka. Två segrar på de sex senaste har gjort att laget tappat i toppstriden. Dessutom kommer man till den här matchen med tre raka utan seger och inget mål framåt. 

Hudds i sin tur har en seger på de sex senaste matcherna och bara ett mål framåt i de fem senaste. På arton spelade matcher har Hudds gjort bara 17-mål. 

Med tanke på att båda lagen haft svårt med målskyttet på sistone så kommer jag att spela på under 2.5 mål. 

QPR-Huddersfield

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.