22 juli, 2024

Speltips: Coventry-Wigan

Coventry tar emot Wigan på hemmaplan och det är ett hemmalag som spelat två matcher mindre än de övriga lagen. 

Coventry fick en tuff start på den här säsongen men har på senare tid hittat formen och lyfts sig i tabellen. Till den här matchen kommer laget med en förlust på de sju senaste. Laget fått ordning på sitt defensiva spel och har fem hållna nollor på de sju senaste matcherna. 

Wigan i sin tur har gått åt motsatt håll. En seger på de nio senaste matcherna har gjort att laget ligger på näst sista platsen i tabellen. Dock ska det sägas att det skiljer bara tre poäng mellan dessa båda. Wigan tog i helgen en poäng och det på bortaplan mot Swansea. Innan dess hade laget fyra raka förluster. 

Här tror jag på att hemmalaget har en god chans att ta tre poäng mot ett för dagen iskallt Wigan. 

Coventry-Wigan

Tips: 1 

Odds: 2.00@Unibet 

Insats: 0.5 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.