25 april, 2024

Speltips: Senegal-Holland

VM är inne på dag två och i Grupp A möts Senegal och Holland. Den här gruppen startade redan igår då Ecuador slog Qatar med 2-0. Med det sagt så gäller det för dessa två lag att inte förlora. 

Båda dessa lag är favoriter att ta sig vidare och med tanke vad vi såg i matchen mellan Qatar och Ecuador så borde det inte vara några problem. 

Senegal är regerande afrikanska mästare och har höga förväntningar på sig. Resultaten har sett bra ut för Senegal och de har även en trupp fylld med spelare från europeiska toppligor. Dock fick laget ett stort avbräck när Sadio Mané skadades och missar VM. 

Holland borde vara revanschsugna efter att laget missade förra VM. Sedan Louis van Gaal har Holland gjort en hel del bra resultat. Laget vann sin grupp i Nations League där Belgien besegrades två gånger om. 

Jag tycker att det här en svårtippad match. Marknaden håller Holland som favoriter men jag är inte helt övertygad om att Holland vinner här. Samtidigt vågar jag inte ta ställning åt andra hållet heller. Tycker det är svårt att bedöma Senegal och hur mycket skada på Mané kommer att påverka. 

Jag landar i ett spel som är över 2 mål asian lines. 

Senegal-Holland

Tips: Över 2 mål asian lines

Odds: 1.75@Unibet 

Insats: 1.5 unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.