21 april, 2024

Speltips: Argentina-Saudiarabien

Efter att jag kom helt fel i öppningsmatchen så rättades saker och ting under gårdagen.

Jag hade fem spel, där en gick med förlust, en oavgjord och resten vinster. Dock hade Hagberg dåligt livespel som gick in tack vore att Wales fick straff. Jag spelade på att båda lagen gör mål med 30-minuter kvar av den matchen. Nu hoppas jag att formen och flytet håller i sig. 

Dag tre och Argentina kliver in i detta VM. Motståndet är inte det allra tuffaste. Saudiarabien förväntas komma sist i den här gruppen och jag har svårt att se att man ska kunna rå på detta Argentina. 

Argentina kommer till den här matchen med 36 raka matcher utan förlust. Den senare förlusten kom mot Brasilien i semifinalen av Copa América. 

Som bekant är det här Leo Messis sista mästerskap och sista chans att lyfta bucklan. 

Jag tror att Argentina kommer att köra över Saudiarabien och jag kommer att spela över 1.25 mål i första halvlek. 

Argentina-Saudiarabien 

Tips: Över 1.25 mål i första halvlek

Odds: 2.01@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.