24 juli, 2024

Speltips: PSG-Strasbourg

Blev en lyckad dag igår då båda mina rekar satt. Idag börjar även den franska ligan efter uppehållet och jag har hittat ett spel i matchen mellan serieledaren PSG och Strasbourg. 

PSG har som vanligt gått som tåget i ligan och är fortsatt obesegrade. Det är ett PSG som kommer till spel utan Messi som fått en längre vila efter VM. Dock är Neymar och Mbappe spelklara. Vilken kapacitet PSG besitter behöver jag inte skriva om. 

Strasbourg i sin tur kommer att få svårt här. Laget har under hösten haft svårt att vinna matcher. Så här långt har man bara en seger i ligan. Dock ska det sägas att på 15-omgångar har man kryssat hela åtta gånger. 

Jag tror att PSG vinner här men det är ett pressat marknad när det kommer till spel. Jag tror att PAG kommer att komma ut och försöka avgöra den här matchen tidigt. Mitt spel blir att PSG vinner den första halvleken med asian handicap -1. 

PSG-Strasbourg 

Tips: 1 asian handicap -1 (första halvlek)

Odds: 2.02@Unibet 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.