24 juli, 2024

Speltips: Holland-USA

Under fredagen avslutades gruppspelet i VM. I Grupp H hade jag ett spel där jag trodde på över 2.25 mål i matchen mellan Ghana och Uruguay.

Det blev en halv förlust men själva spelet borde ha suttit med tanke hur matchbilden såg ut. Jag har skrivit tidigare om att ibland sitter dåliga spel medan bra spel inte går alltid hem. 

Idag börjar åttondelarna och vi bjuds direkt på en intressant match där Holland möter USA. 

Holland fick en bra lottning i detta VM och trots att laget tog sju poäng och vann gruppen så tycker jag inte att man har sett bra ut. Jag har i mina tidigare tips skrivit om att gruppspelet går ut på att ta sig vidare utan att för den delen briljera. Att det finns höjd i detta Holland råder det ingen tvivel om och frågan är om man kommer att steppa upp nu när det vankas slutspel? 

Ser vi spelare för spelare så har Holland det bättre laget och marknaden håller Holland som favoriter. Trots att laget inte övertygat så vill jag tro att nu när det är slutspel att man kommer att steppa upp. 

Jag förväntar mig egentligen en tajt match men jag kommer att chansa i den här matchen och spela Holland -1. 

Holland-USA

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 3.13@Betsson

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.