24 juli, 2024

Speltips: Ascoli-Como

Under lördagen började slutspelet i VM. Ett spel blev det från min sida där jag trodde att Holland skulle steppa upp och besegra USA. Spelet var minus 1 på Holland till fina 3.13 gånger insatsen. 

Under VM så har en del ligor rullat på. I Italien gäller det Serie B och här har vi ett intressant möte mellan Ascoli som tar emot Como på hemmaplan. 

Här har vi två lag som är i relativt bra form. Hemmalaget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste och detsamma gäller för gästerna. 

Det ska dock sägas att båda lagen spelar en del tajta matcher vilket bidrar att segrarna lyser med sin frånvaro. 

Ascoli har haft svårt att vinna på hemmaplan och laget har två segrar på sju hemmamatcher. 

Gästerna i sin tur saknar fortfarande en seger på bortaplan. På sex bortamatcher har laget skrapat ihop endast två poäng och har 5–14 i målskillnad. 

Dessa andra ligor är svåra att tippa på med tanke på att man inte ser matcherna men jag förlitar mig en del på statistik. Här tycker jag att hemmalaget har en okej chans att vinna med tanke på Comos usla borta facit den här säsongen. 

Ascoli-Como

Tips: 1 asian lines -0.25

Odds: 1.85@Nordicbet

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.