24 juli, 2024

Speltips: Frankrike-Polen

Under lördagen började slutspelet i VM. Ett spel blev det från min sida där jag trodde att Holland skulle steppa upp och besegra USA. Spelet var minus 1 på Holland till fina 3.13 gånger insatsen. 

Idag har vi två nya matcher att se fram emot. Den första klockan 16:00 där Frankrike och Polen möts. Man kan kort sammanfatta att det är två olika världar som möts i den här matchen. 

Frankrike har imponerat under VM, om man bortser från sista gruppspelsmatchen där laget föll mot Tunisien. I den matchen valde Frankrike att vila sina ordinarie spelare. Frankrike inledde med en bekväm vinst mot Australien där de verkligen fick igång sitt offensiva spel och vann sedan mot Danmark i en spännande match där Mbappé såg till att de fick med sig alla tre poäng. 

Polen i sin tur har inte alls varit bra. 0-0 mot Mexico i den första matchen och seger mot Saudiarabien tog laget vidare. Men det ska sägas att laget var nära att åka ur och ett tag var man vidare på Fairplay. 

Rent spelmässigt har Polen inte bjudit upp till dans och här tror jag laget kommer att få svårt. Jag har suttit och funderat på om man kan steppa upp men har kommit fram till att det finns inte tillräckligt med kvalité för att rubba på Frankrike. 

Här tror jag att Frankrike vinner med ett par bollar men med tanke på att jag kommit snett tidigare så är jag lite försiktig. Jag kommer att spela på Frankrike med asian handicap -1.25. 

Frankrike-Polen 

Tips: 1 asian handicap -1.25

Odds: 1.80@Bethard 

Insats: 2 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.