24 juli, 2024

Speltips: Reggina-Benevento

Formen är fortsatt dålig och VM har varit mer eller mindre fiasko. Under gårdagen hade jag inga spel.

I skymundan av VM spelas det en del liga fotboll. Dock i Europas lägre divisioner. Italienska Serie B rullar på och har kommit fram till omgång fjorton. 

Topplaget Reggina tar emot Benevento. Hemmalaget hittar vi på en andra plats i tabellen med fem poäng upp till serieledaren Frosinone. Laget startade den här säsongen med fem segrar och en förlust på de första sex omgångar. Efter det hade man en sämre period där man hade en seger på fem matcher. Nu kommer laget till den här matchen med två raka segrar och formen ser ut att vara på väg uppåt. Laget har den här säsongen förlorat en match på hemmaplan och det för två omgångar sedan då man föll mot Perugia med 2-3. Innan dess hade laget släppt in bara ett mål på hemmaplan.  

Benevento i sin tur är besvikelse så här långt. Laget ligger på en 16:e plats i tabellen och har elva poäng upp till toppen. Dock är formen bra och laget kommer till den här matchen med tre raka utan förlust. Dock ska det sägas att man vunnit bara en match på de fem senaste. 

Marknaden tror här på en målsnål historia men om vi kollar på dessa två lagts sista fem så kan vi konstatera att i Regginas fall har två av fem går under 2.5. Benevento har en under 2.5 måls match på de fem senaste. Jag testar här att spela på över 2.5 och över 2.25 mål. 

Reggina-Benevento

Tips 1: Över 2.5 mål i matchen 

Odds: 2.25@Unibet 

Insats: 0.5 Unit 

Tips 2: Över 2.25 mål i matchen

Odds: 2.02@Unibet 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.