20 maj, 2024

Speltips: Qatar-Senegal

Efter att alla matcher spelats i första omgången kan jag bara konstatera att jag kommit helt fel in i detta VM. Igår tre spel där jag trodde på mål i matchen mellan Schweiz och Kamerun och att båda lagen skulle göra, men icke. Inte heller att Uruguay skulle vinna mot Sydkorea. 

Det gäller dock att skaka av sig det hela och fortsätta tro på det. Idag drar andra omgången av gruppspelet igång. 

Värdnationen Qatar hamnade i historieböckerna efter den första matchen och förlusten mot Ecuador. Det var för första gången i VM:s att ett värdnationen förlorat i premiären. 

Jag trodde en del på Qatar inför den här turneringen. Jag hade löst mig fram att spelarna hade handplockats och utbildats under många år. När matchen mot Ecuador var över undrade jag vad hade dessa spelare utbildats i. Det var ingenting som stämde för Qatar i den första matchen. 

Senegal i sin tur stod upp bra mot Holland men förlorade till sist. Lagets stora problem inför den här turneringen vad vem som skulle göra målen i Menés frånvaron. Det frågetecknet kvarstår inför dagens match. 

Av det vi såg i första omgången så kan vi konstatera att Senegal är i grunden ett bättre lag. 

Qatar-Senegal

Tips: 2

Odds: 1.75@Bet365 

Insats: 4 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.