22 maj, 2024

Speltips: Polen-Argentina

Under tisdagen hade jag tre spel från VM, där båda spelet satt i Holland matchen men jag missen kom i matchen mellan Ecuador och Senegal där jag trodde på Ecuador. 

Idag rullar VM vidare och vi har en spännande match mellan Polen och Argentina att se fram emot. 

Efter chockförlusten mot Saudiarabien har storfavoriten i den här gruppen Argentina fortsatt sig i en knepig sits. Laget måste vinna mot Polen för att kunna ta sig vidare från gruppen. 

Laget har dock inte övertygat spelmässigt även om den första halvleken mot Saudiarabien var bra. Mot Mexico krävdes att Messi klev fram och fixade 1-0 i en match som laget vann med 2-0. Lautaro Martínez och Ángel Di María Är två spelare som inte kommit upp i nivå. 

Polen i sin tur behöver en poäng för att ta sig vidare från gruppen och lär spela på 0-0 så länge det bara går. Hittills så har Polen inte släppt in ett mål i turneringen. De har dock målvakten Wojciech Szczesny att tacka för. 

Här förväntar jag mig att Polen backar hem och låter Argentina rulla boll. Trots att Argentina behöver vinna lär laget inte satsa livet ur sig från första början. Man vet att Messi kan blixtra till och det kan räcka för seger. Med andra ord gäller det att inte låta Polen ta ledningen i den här matchen.  

Argentina är stora favoriter att vinna matchen men jag är inte övertygat att man kommer att göra det. Dock vill jag inte heller klicka Polen med tanke på att det finns individuella spelare i Argentina som kan avgöra en sån match. 

Istället kommer jag att spela på under 2.5 mål i den här matchen. 

Polen-Argentina

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.