22 juni, 2024

Speltips: Australien-Danmark

Under tisdagen hade jag tre spel från VM, där båda spelet satt i Holland matchen men jag missen kom i matchen mellan Ecuador och Senegal där jag trodde på Ecuador. 

Idag rullar VM vidare och vi har en spännande match mellan Australien och Danmark att se fram emot. 

Australien har i och med segern mot Tunisien satt sig i en bra sits att ta sig vidare från gruppen. För att göra det krävs det minst en poäng mot Danmark. Trots att laget tagit ledningen i både mot Franke och Tunisien så tycker jag inte att laget övertygat spelmässigt. I matchen mot Frankrike oskadd man inte stå emot och förlorade med 1-4. Matchen mot Tunisien kunde Australien lika gärna förlora då Tunisien var minst lika bra. 

Danmark har inte heller övertygat så här långt. 0-0 mot Tunisien och förlust mot Frankrike gör att man måste vinna här för att ta sig vidare. Den stora frågan inför detta VM var det offensiva spelet och det frågetecknet kvarstår. 

Jag förväntar mig att Danmark har mycket boll i den här matchen mot ett defensivt inriktat Australien. Samtidigt gäller det för Danmark att inte släppa in något mål och ge Australien en gratis möjlighet. Jag tror att vi kommer att se en målsnål historia där båda lagen kommer att försöka minimera riskerna. 

Mitt spel här blir under 2.5 mål till 1.91 gånger insatsen. 

Australien-Danmark

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.91@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.