20 maj, 2024

Speltips: Ecuador-Senegal

Under söndagen och måndagen hade jag inga spel från VM. För det första så saknade jag idéer kring matcherna och för det andra så har jag kommit helt snett i detta VM. Spel blev det dock men i italienska Serie B där jag hade fyra spel och där tre satt. 

Idag hämtar jag spel från VM och från matchen Ecuador som tar emot Senegal. Förutsättningarna är klara för Ecuador räcker det med en poäng för att ta sig vidare, medan Senegal måste vinna. 

Inför den här turneringen så höll jag Ecuador som det sämsta laget Ibsen här gruppen men där hade jag fel. I de två matcherna som laget spelat har man visat upp ett stabilt försvarsspel och frågetecken kring offensiven har inte märkts så här långt. 

Enner Valencia har klivit fram och har blivit Ecuadors stora hjälte i turneringen hittills med sina tre mål och veteranen har nu chansen att bära sitt land till deras andra åttondelsfinal i VM någonsin. Det har inte  varit några turliga mål där de har satt sina chanser, laget har haft bud på mer och har faktiskt sett bra ut. 

Senegal i sin tur har inte sett så övertygande ut som sina motståndare. Laget gjorde en bra match mot Holland men föll till slut. Laget studsade dock tillbaka och vann mot Qatar men den segern ska man inte bedöma speciellt mycket. 

Jag tror att Ecuador är lite bättre och jag förväntar mig en målsnål historia. 

Ecuador-Senegal

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.08@Bet365 

Insats: 2 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.