22 juli, 2024

Speltips: Kalmar FF-Varberg

Lördagens spel från Djurgården-Malmö där jag trodde på en tajt och jämn tillställning var inte ens i närheten av att sitta. Malmö körde över Djurgården och det blev hela fyra mål i matchen. 

Allsvenskan rullar vidare och jag har tittat närmare på spel från matchen mellan Kalmar och Varberg. 

Om vi börjar med gästerna så kommer Varberg till den här matchen med en tung förlust mot AIK i den senaste omgången. Varberg kommer till den här matchen som jumbo och har sex poäng upp till säker mark. Frågan nu är om spelarna orkar mentalt att ladda om och tro på Amman kan säkra nytt kontrakt. Annars har Varberg sett bättre ut efter uppehållet och efter att nya tränaren kommit in. I matcherna efter uppehållet har vi sett ett mer spelande Varberg som inte bara satsar på fastasituationer. 

Kalmar i sin tur kommer till den här matchen med sviktande form. Efter uppehållet har laget tagit en poäng och det mot Mjällby. I de två senaste matcherna har det blivit förlust. 0-4 på hemmaplan mot Elfsborg och senat 1-3 mot Hammarby på bortaplan. Sju insläppta mål på de två senare matcherna oroar med tanke på att laget ska in i kvalspel till Conference League. 

Jag tror dock på Kalmar som i grunden har ett bättre lag. Jag tror att Varberg börjar tappa tron och mitt spel blir att Kalmar vinner med asian handicap -1 till 2.10 gånger insatsen. 

Kalmar FF-Varberg 

Tips: 1 asian handicap -1

Odds: 2.10@Betsson

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.