22 juni, 2024

Speltips: Djurgården-Elfsborg

Dagens speltips hämtar jag från Allsvenskan och toppmötet mellan Djurgården och Elfsborg. Gårdagens spel hade maximal oflyt. Jusef Erabi nickade i stolpen och Hammarby föll med 0-1 i en match där Hammarby borde ha fått minst en straff. 

Nu till dagens spel där vi har en mycket spännande möte. Djurgården tar emot serieledaren Elfsborg. Ett Elfsborg som imponerat den här säsongen och har inte förlorat sedan premiären mot Häcken. Med andra Elfsborgs poängtapp är inte många, men när man senast möttes Djurgården hemma i Borås blev det delad pott, 1-1. Ett rättvisande resultat om vi ser till matchbilden. 

Djurgården hade en tuff inledning på våren men allteftersom har lagets form blivit bättre och bättre. Ser vi på resultaten innan och efter uppehållet så har Djurgården sex segrar och två oavgjorda på åtta senaste. I den senaste omgången svarade man för en fin insats när Malmö FF besegrades på hemmaplan. 

Dagens match är enligt mig vidöppen där jag tror på en jämn matchbild. Båda lagen har bra försvar och det finns individuella kvaliteter i båda lagen som kan avgöra den här matchen. 

Mitt spel i den här matchen blir under 2.75 mål i matchen. 

Djurgården-Elfsborg 

Tips: Under 2.75 mål i matchen 

Odds: 1.81@Unibet 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.