22 juni, 2024

Topptipset 28/2: Analys och förslag

Ingen lycka på topptipset igår, där jag missade Arsenal och Celtic för åtta rätt. Idag fredag bjuds vi på en knepig kupong. Jag kommer inte att gå igenom alla matcher då jag känner att en del av matcherna har jag ingen kunskap i. 

Jag väljer idag att köra med tre spikar och fem helgarderingar. Leicester är första spiken. Norwich känns iskalla och laget ser ut att ha gett upp hoppet att fixa ett nytt kontrakt. Leicester har haft en del tuffa matcher bakom sig och nu är det dags för Leicester att hitta tillbaka till vinnarspåret. 

Andra spiken blir Sociedad mot Valladolid. Sociedad är i bra form och inför kvällens match har laget häng på Champions League platserna. I ligan har laget tre segrar och två förluster på de fem senaste matcherna. Jag tor på hemmalaget i den här matchen. 

Tredje spiken blir topplaget Portsmouth som på hemmaplan tar emot Rochdale. Hemmalaget är stora favoriter och trots att laget sträckas hårt har jag svårt att se varför man inte ska spika. 

I övrigt som sagt väljer jag att helgardera matcherna. 

Hela förslaget ser ni på bild. Lycka till! 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.