21 juli, 2024

Speltips: Manchester United-Nottingham

Gårdagen slutade med besvikelse. Återigen blev det blandade resultat där jag var ute och cyklade i några matcher. Främst i matcherna Leicester-Newcastle och Watford-Millwall.

Jag trodde på en tajt historia i den förstnämnda matchen, men Newcastle imponerade och Leicester föll ihop. Watford var också stor besvikelse och förlorade mot Millwall. 

Sammanfattningsvis hade jag fem rekar där två slutade med förlust, en med halv förlust och två med vinst. Mest nöjd blev jag med Frosinones seger och hållna nollan som gav 2.80 gånger insatsen. 

Manchester United tar emot Nottingham på hemmaplan i en för båda lagen viktig match. United har möjlighet att haka på topplagen i och med att Tottenham tappade poäng igår. Nottingham i sin tur jagar viktiga poäng i bottenstriden. 

United städade av Burnley i cupen och vann med bekväma 2–0 och laget hade fin form innan VM-uppehållet. I de senaste fem Premier League matcherna har United vunnit tre, två oavgjorda och en förlust borta på Villa Park. 

United har dock en del frågetecken i truppen inför den här matchen. Axel Tuanzebe och Jadon Sancho är båda borta och Harry Maguire är tveksam till spel då har återhämtar sig från sjukdom. Lisandro Martinez och Raphael Varane är båda inte tillgängliga då de behöver återhämta sig från VM-finalen.

Laget väntas ställa upp med Casemiro som mittback, vilket i sin tur öppnar för Fred som mittfältare. Mot Burnley i cupen fick Wan-Bissaka göra säsongsdebut och lär får försatt förtroende ikväll. 

Nottingham är tillbaka i Premier League efter 23-år och laget har inför den här säsongen bytt ut nästan hela laget. Säsongsinledningen har varit knackig och laget befinner sig under nedflyttningsstrecket inför dagens match. Dock innan uppehållet tog Nottingham två raka segrar. Även Nottingham spelade i ligacupen och avancerade vidare efter 4–1 seger på bortaplan mot Blackburn. 

På skadelistan är Steve Cooper utan Serger Aurier, Morgan Gibbs-White, Omar Richards, Giulian Biancone, Cheikou Kouyate och Moussa Niakhate. Dean Henderson är inte heller tillgänglig för spel då han inte får spela mot sin klubb. 

United är stora favoriter på marknaden och jag tror att man har god möjlighet att vinna här. Jag tror att vi kommer se ett United som går ut och anfaller från första början. Mitt spel blir att United leder i halvtid och vinner matchen till 1.91 gånger insatsen. 

Manchester United-Nottingham 

Tips: 1/1

Odds: 1.91@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.