22 maj, 2024

Speltips: Troyes-Nantes

Blev en lyckad dag igår då båda mina rekar satt. Idag börjar även den franska ligan efter uppehållet och jag har hittat ett spel i matchen mellan Troyes och Nantes. 

Här har vi två lag som letar efter formen och uppehållet kom nog lägligt för båda lagen. Hemmalaget hittar vi på en 15:e plats i tabellen med en poäng mindre än gästerna. Troyes senaste seger kom i slutet av september. Efter det har laget spelat sju matcher utan att lyckas vinna. Dock plockar man poäng på hemmaplan. Laget har förlorat bara en gång på hemmaplan den här säsongen. Det ska sägas att det har blivit bara en seger likaså. Fem matcher av sju har slutat oavgjort om vi ser på hemmaplan. 

Nantes var en positiv överraskning förra säsongen och lyckades ta sig till Europa League. Efter en tveksam start lyckades laget vinna två avslutade matcherna och avancerade från gruppen. Därmed har ligaspelet blivit lidande. Framförallt så har spelet på bortaplan varit under all kritik. På åtta spelade bortamatcher har laget skrapat ihop endast tre poäng med en målskillnad på 6-15. 

Båda lagen har under uppehållet spelat två träningsmatcher där båda kryssade en gång och förlorade en gång. 

Här tror jag inte på någon målrik tillställning. Med tanke på att Nates har varit usla på bortaplan den här säsongen kommer jag att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25. Andra spelet jag kommer att lägga är under 2.5 mål i matchen. 

  • Troyes-Nantes

Tips 1: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.12@Unibet 

Insats: 1 Unit

Tips 2: Under 2.5 mål i matchen

Odds: 2.04@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.