20 maj, 2024

Speltips: Cittadella-Sudtirol

Efter att sju raka spel gick med förlust så satte jag båda mina rek igår. Det behövdes både för kassan och mitt självförtroende. 

Italienska Serie B rullar vidare och är framme i den 18:e omgången. Här bjuds vi på ett intressant möte mellan Cittadella och Sudtirol. Här har vi två lag med sviktande form. 

Hemmalaget parkerar på en 16:e plats i tabellen och kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste. Laget har dessutom blivit nollade i två raka matcher och har gjort bara ett mål på de tre senaste matcherna. 

Cittadella har inte presterar speciellt bra på hemmaplan heller den här säsongen. Laget har på hemmaplan två segrar, fyra oavgjorda och två förluster med en målskillnad på 7-10. 

Sudtirol är inte heller någon segermaskin dock är man riktigt svårslagna. Laget har bara en förlust på de fjorton! matcher, vilket är imponerande. Sen ska det sägas att laget har inte vunnit sedan slutet på oktober månad och ser vi på de sju senaste matcherna så har man sex oavgjorda och en förlust. 

Här tror jag på en målsnål historia och kommer att spela under 2 mål asian lines. Jag kommer även att spela på bortaseger med asian handicap +0.25. 

Cittadella-Sudtirol 

Tips 1: Under 2 mål asian lines 

Odds: 1.93@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Tips 2: 2 asian handicap +0.25

Odds: 2.16@Unibet 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.