22 juli, 2024

Speltips: Huddersfield-Watford

Det är inte med någon vidare form eller självförtroende som jag går in den här helgen. Senaste sex spelet har gått med förlust. Dock hoppas jag att det vänder idag. 

Botten mot toppen i Championship där tabelljumbo Hudersfield tar emot femte placerade Watford. 

Huddersfield Har varit en besvikelse så här långt i ligan. Framförallt så är det offensiven som inte fungerat så här långt. Laget kommer till den här matchen med en seger på de fem senaste. Det ska sägas att av 19-poäng som laget tagit så här har 14-poäng kommit på hemmaplan. 

Watford i sin tur har bättre form

Och kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Laget har en förlust på de åtta senaste matcherna. I omstarten av ligan blev det mållöst på hemmaplan mot Hull. Bortaspelet har inte varit det bästa även om laget kommer med två segrar och en oavgjord på de tre senaste och kanske har laget nu hittat formen även på bortaplan. 

Jag tycker att Watford är i grunden bättre lag och jag kommer att spela på bortaseger med asian handicap -0.25. 

Huddersfield-Watford 

Tips: 2 asian handicap -0.25

Odds: 1.75@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.