22 maj, 2024

Speltips: Burnley-Middlesbrough

Det är inte med någon vidare form eller självförtroende som jag går in den här helgen. Senaste sex spelet har gått med förlust. Dock hoppas jag att det vänder idag. 

Championship är framme i omgång 23 och vi bjuds på en intressant match mellan två formstarka lag i form av Burnley och Middlesbrough. 

Hemmalaget kommer till den här matchen som serieledaren och har imponerat så här långt. Laget är fortsatt obesegrade på hemmaplan där man har sju segrar och fyra oavgjorda. Senaste förlusten kom mot Sheffield United i början av november. Efter det har laget hållit nollan och två raka matcher. Just defensivt har man imponerat och att man släppte in fem mål mot Sheffield United tillhör inte vanligheterna. 

Ser vi på Middlesbrough så fick man en tung start på den här säsongen, men har på sistone spelat upp sig. Laget är obesegrade i fem raka matcher. Innan uppehållet svarade laget för en fin insats och besegrade Norwich på bortaplan med 2-1. Med andra ord så finns det kvalité i det här laget även att störa topplagen. 

Jag tror att det är fördel Burnley i kraft av hemmaplan och jag kommer att spela på hemmaseger med asian handicap -0.25 till 1.85 gånger insatsen. 

Burnley-Middlesbrough 

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.85@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.