22 juni, 2024

Speltips: Frosinone-Pisa

Inga spel från min sida sedan i torsdags där båda mina spel gick med förlust. VM har rullat på vidare under där vi har fått se Kroatien skrälla mot Brasilien och där Argentina slog ut Holland efter en galen andra halvlek. 

Jag hade faktiskt inga spelidér kring dessa matcher. Under lördagen rullade engelska Championship igång efter uppehåll. Inga spel där heller under lördagen. 

Frosinone tar emot Pisa på hemmaplan och det är ett hemmalag som ångar på i Serie B. Laget har nio raka matcher utan förlust och i sju av dessa har det blivit seger. I den senaste omgången tog laget ett imponerande seger i toppmötet med Reggina. Där blev det 3-0 seger på bortaplan. Laget är dessutom obesegrade på hemmaplan den här säsongen och har på sju matcher släppt in bara två mål. 

Pissa i sin tur ligger på en åttonde plats i tabellen och är ett lag som man inte bara städar hur som helst. Laget kommer till den här matchen med elva raka utan förlust. Pisa har spelat åtta matcher på bortaplan den här säsongen och har en seger, fem oavgjorda och två förluster. 

Jag tycker att hemmalaget är bättre. Jag tror att det här kommer att bli en tuff match där Pisa kommer som vanligt att spela defensivt. Jag tror dock att hemmalaget vinner och spelar på en rak hemmaseger till 1.91 gånger insatsen. 

Frosinone-Pisa

Tips: 1

Odds: 1.91@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.