22 juli, 2024

Samsung redo att lansera Galaxy Fold

Samsung bekräftade tidigare idag att Samsung Galaxy Fold är klar för  lansering. 

Det har pratats mycket om Samsungs nya telefon, Galaxy Fold som skulle ha lanserats under våren. När telefonen skickades ut till ett antal amerikanska journalister för tester började rapporterna strömma in och skärmar som gick sönder. 

Nu har Samsung gjort ändringar där man har förlängt skyddshöljet över skärmen. Dessutom har telefonen fått bättre skydd mot att partiklar utifrån ska tränga in. 

Samsung planerar att lansera Galaxy Fold i september, där bara utvalda länder kommer att få enheten. Det är oklart om Sverige är ett av dessa länder. Priset för Galaxy Fold väntas vara omkring 18.000 kronor.  

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.