20 april, 2024

Speltips: Cagliari-Perugia

Inga spel från min sida sedan i torsdags där båda mina spel gick med förlust. VM har rullat på vidare under där vi har fått se Kroatien skrälla mot Brasilien och där Argentina slog ut Holland efter en galen andra halvlek. 

Jag hade faktiskt inga spelidér kring dessa matcher. Under lördagen rullade engelska Championship igång efter uppehåll. Inga spel där heller under lördagen. 

Idag söndag blickar vi framåt och Serie B där Cagliari tar emot Perugia i lunchmatchen. Cagliari hade fem raka oavgjorda innan man i den senaste omgången föll på bortaplan mot Ternana. Det var en match som Cagliari dominerade men lyckades inte få hål på Ternana som tog ledningen på straff i början av matchen höll hela vägen. 

Cagliari har haft stora problem offensivt i inledningen av den här säsongen. Hemmaspelet har inte heller varit speciellt bra så här långt. Laget har 9-10 i målskillnad på hemmaplan och har redan förlorat två matcher. 

Perugia i sin tur fick en tufft inledning på den här säsongen men har spelet upp sig på sistone. Laget är obesegrade i fyra raka matcher men precis som Cagliari har man svårigheter att göra mål. 

Jag tror att vi kommer att se en målsnål historia här och mitt spel blir under 2.5 mål till 1.73 gånger insatsen. 

Cagliari-Perugia

Tips: Under 2.5 mål i matchen 

Odds: 1.73@Betfair 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.