24 juli, 2024

Speltips: Genoa-Sudtirol

I väntan på att VM ska rulla vidare så är spelutbudet inte det bästa. Igår hade jag ett spel och den gick med förlust.

Jag trodde på en målsnål historia mellan Tenarife och Alavés och sett till matchbilden så var det ett bra spel. Det skapades få målchanser men trots det blev det tre mål i matchen. 

Idag bjuds vi på en del matcher från andra ligor i Italien och Spanien. 

Italienska Serie B är framme i omgång sexton och här tycker jag att det är läge att utmana oddssättarna. Vi har Genoa som på hemmaplan tar emot Sudtirol. 

Genoa hittar vi på en sjätte plats i tabellen med 23-poäng. Gästerna ligger en poäng efter. 

Vi har två lag vars form inte är det bästa. Om vi börjar med hemmalaget så har man två oavgjorda och tre förluster på de fem senaste. Senast seger kom för sex omgångar sedan när laget besegrade Ternana på bortaplan. Laget har stora problem med det offensiva spelet och i de fem senaste matcherna har man sammanlagt gjort tre mål. 

Gästerna i sin tur har inte förlorat sedan i slutet på augusti månad och kommer till den här matchen med tolv raka utan förlust. Dock ska det sägas att laget kryssat i fem raka matcher. Sudtirol är ett lag som gör mål men sällan håller nollan. 

Det som jag tycker är konstigt att Genoa med sin usla form är så stora favoriter i den här matchen. Jag har inte så stor koll på spelartrupperna här men om Sudtirol inte saknar alla sina ordinarie spelare så borde inte Genoa var så stora favoriter. Självklart ska man ha respekt för marknaden men att på en kvartsboll få över tre gånger degen är bara för bra att inte testa. 

Genoa-Sudtirol

Tips: 2 asian handicap +0.25

Odds: 3.25@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.