20 april, 2024

Speltips: Ghana-Uruguay

Under torsdagen avgjordes ytterligare två grupper där vi fick stor dramatik i Grupp E där ett tag var både Tyskland och Spanien utslagna.

Jag hade två spel under gårdagen och båda var hämtade från Grupp F och där jag missbedömde matchen mellan Kanada och Marocko. Jag trodde på en målsnål historia i en match som Marocko vann med 2-1. Det gick dock bättre i den andra matchen där jag trodde på under 2.5 mellan Belgien och Kroatien. 

Idag fredag ska sista två grupperna avgöras. I Grupp H har Ghana ett bra utgångsläge. Under eftermiddagen tar man emot Uruguay och behöver en poäng för att gå vidare. Ja en poäng räcker så länge Sydkorea inte slår Portugal med två eller fler mål. 

Ghana har varit ett positivt överraskning, lagets matcher har varit underhållande men laget har resultatmässigt gått så där. Mot Portugal blev det förlust med 2-3. Dock vann man mot Sydkorea i ännu en händelserik tillställning. Laget ledde med 2-0 men tappade det där

Sydkorea kvitterade. Kudus avgjorde och gav Ghana en seger som kan föra laget vidare ur den här gruppen. 

Uruguay har hittills varit stor besvikelse och är enda laget som ännu inte gjort mål. Laget har dock inte saknat chanser och ifall de tre ramträffar de haft under sina två inledande möten hade gått in så hade vi kanske haft en helt annan diskussion inför dagens match än den vi har nu.

Trots att Uruguay inte gjort något mål ännu så finns det kvalité offensivt. Ghana behöver en poäng att ta sig vidare men det känns inte att detta Ghana kan lägga sig på försvar och spela på resultat. 

Jag tror att vi kommer att se en öppen match och jag spelar på över 2.25 mål i matchen. 

Ghana-Uruguay 

Tips: Över 2.25 mål i matchen 

Odds: 1.85@Bet365 

Insats: 2 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.