21 april, 2024

Speltips: Modena-Benevento

Efter att sju raka spel gick med förlust så satte jag båda mina rek igår. Det behövdes både för kassan och mitt självförtroende. 

Italienska Serie B rullar vidare och är framme i den 18:e omgången. Här bjuds vi på ett intressant möte mellan Modena och Benevento. Här har vi på papper två jämna lag och ser vi på tabellen så är det helt jämt. 

Det stora skillnaden mellan dessa två lag är målproduktionen och även insläppta mål. 

Ser vi på hemmalaget så har man 25-27 i målskillnad efter 17-omgångar. Benevento i sin tur har 16-17 i målskillnad. 

Båda lagen kommer till den här matchen med en förlust på det fem senaste. Så formmässigt är det inte mycket som skiljer lagen åt. 

Benevento är målsnålare än Modena men jag tror att vi kommer att se mål i den här matchen. Det laget som eventuellt vinner här tar chansen att haka på toppstriden som är jämn. 

Jag har två spel i den här matchen. Den första är över 2.25 mål till 1.85 och den andra är att båda lagen gör mål till 1.78. 

Modena-Benevento 

Tips 1: Över 2.25 mål 

Odds: 1.88@Bet365 

Insats: 0.5 Unit 

Tips 2: Båda lagen gör mål 

Odds: 1.83@Betsson 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.