20 maj, 2024

Speltips: Leicester-Newcastle

Äntligen börjar stora ligorna igen, framförallt Premier League. Två sista spel från min sida slutade med pengarna tillbaka på det ena och halv förlust på den andra. 

Idag blickar vi mot England spännande möte mellan Leicester och Newcastle. 

Efter en tveksam start så har Leicester spelat upp sig och kommer till den här matchen med en förlust på de sex senaste ligamatcher. Laget gjorde jobbet även i ligacupen där Milton Keynes besegrades med 3-0. 

Under den här fina perioden så har Leicester släppt in bara ett mål och det mot Manchester City. I övrigt har laget hållit nollan i åtta tävlingsmatcher. 

Newcastle har hittills gjort det riktigt bra och laget ligger på en tredje plats i tabellen. Den här säsongen har Newcastle förlorat bara en match och det mot Liverpool på bortaplan. Precis som Newcastle så har lagets defensiv sett riktigt bra ut. Endast elva insläppta mål på femton matcher talar sitt tydliga språk. Även Newcastle spelade ligacup i veckan där man ställde upp med bra lag och besegrade Bournemouth med 1-0. 

Jag tror att vi kommer se en tajt match här och jag tror på målsnålt. Jag kommer att spela under 2.5 mål till 2.04 gånger insatsen. 

Leicester-Newcastle

Tips: Under 2.5 mål 

Odds: 2.04@Bet365

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.