20 juli, 2024

Speltips: Kanada-Marocko

Igår onsdag hade jag två spel från VM och båda spelen satt. Dock spelet under 2.5 mål i Argentina-Polen var ett dåligt spel med tanke på hur matchbilden såg ut. 

Idag rullar VM på och det ska avgöras i Grupp F där redan utslagna Kanada tar emot Marocko. 

Kanada kommer till den här matchen med två raka förluster och har där med ingen chans att ta sig vidare. Laget gjorde en bra match mot ett blekt Belgien men föll till slut med 0-1. I den andra omgången blev man överkörda av Kroatien. 

Marocko i sin tur har fyra poäng i den här gruppen och behöver en poäng för att avancera vidare. I den andra matchen måste Belgien vinna över Kroatien för att ta sig förbi och avancera. 

Defensiven har varit nyckeln för Marockos del. De har varit väldigt duktiga på att hålla både Belgien och Kroatien från de riktigt vassa målchanserna, vilket bådar gott inför torsdagens möte.

Kanada har defensiva brister men med tanke på att Marocko kan spela på resultat tror jag att vi kommer att se en avvaktande matchbild. Mitt spel här blir under 2.5 mål i matchen. 

Kanada-Marocko 

Tips: Under 2.5 mål

Odds: 1.80@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.