20 maj, 2024

Speltips: Wigan-Sunderland

Ännu en blandad kompott under gårdagen. Jag hade fem spel under gårdagen, där två gick med vinst, en oavgjord, en halvförlust och en hel förlust.

Mest illa var min tro på understeg i matchen mellan Auxerre och Monaco där vi fick se två straffar i ett självmål i en match som slutade med fem mål. 

Idag blickar vi framåt och vi bjuds på en del spännande matcher. 

I den 25:e omgången av Championship tar Wigan emot Sunderland på hemmaplan. Wigan har inte startat den här säsongen på något övertygande sätt. Gästerna i sin tur har imponerat som nykomlingar under hösten. 

Wigan kommer till den här matchen med bara en seger på de fem senaste matcherna. Lagets stora problem den här säsongen har varit det defensiva spelet. Wigan är det laget som släppt in mest mål, nämligen hela 38! Förra året när laget gick upp så räddades man många gånger att offensiven stämde bättre än vad det har gjort den här säsongen. Dock ska det sägas att Wigan gjort ett mål per match. 

Sunderland i sin tur går starkt och ligger inför dagens match på en fin nionde plats i tabellen med en poäng upp till Millwall som ligger på kvalplats. Laget kommer till den här matchen med en förlust på de fem senaste. Efter uppehållet har laget förlorat mot West Bromwich, vunnit mot Millwall och Blackburn samt spelat oavgjort mot Hull. 

Jag kommer att lägga tre spel i den här matchen. 

Wigan-Sunderland 

Tips 1: Båda lagen gör mål

Odds: 1.83@Unibet

Insats: 1 Unit 

Tips 2: 2 asian handicap -0.25

Odds: 2.15@Unibet 

Insats: 1.5 Unit

Tips 3: Över 2.25 mål

Odds: 1.75@Bet365 

Insats: 2 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.