20 maj, 2024

Speltips: Millwall-Bristol City

Ännu en blandad kompott under gårdagen. Jag hade fem spel under gårdagen, där två gick med vinst, en oavgjord, en halvförlust och en hel förlust.

Mest illa var min tro på understeg i matchen mellan Auxerre och Monaco där vi fick se två straffar i ett självmål i en match som slutade med fem mål. 

I den 25:e omgången av Championship tar Millwall emot Bristol City. Här har vi två lag som tillhör olika regioner av tabellen. Millwall hittar vi på en 6:e plats med 35-poäng. Laget har gjort det bra så här långt och kommer förmodligen att vara en av aspiranterna att ta en play-off plats. 

Efter uppehållet förlorade man på bortaplan mot Sunderland. Efter blev det oavgjort mot Wigan och i den senaste omgången skrällde man på bortaplan mot Watford. Laget är starka på hemmaplan där man har 7-2-2 och 17:8 i målskillnad. Dock de senaste två hemmamatcher har slutat oavgjort. 

Bristol City i sin tur ligger på en 18:e plats i tabellen med 27-poäng och kommer till den här matchen med två raka förluster. Med andra ord kan det vara så att laget är på väg in i en svacka. 

Jag tror att vi kommer se en öppen match här och jag väljer att spela över 2.25 mål i matchen. 

Millwall-Bristol City

Tips: Över 2.25 mål

Odds: 1.80@Unibet 

Insats: 1 Unit

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.