21 april, 2024

Speltips: Uruguay-Sydkorea

Under den tredje dagen hade jag två spel. Att Spanien skulle vinna stort var jag mest nöjd med. Mindre nöjd är med att Japan skulle få två gula kort i matchen.

Nöjd är jag även med att jag inte spelade på Belgien som jag tänkte. Visst det spelet hade suttit men det hade varit ett dåligt spel med tanke på hur matchen såg ut. 

Klockan 14.00 går Uruguay in i turneringen och det med match mot Sydkorea. Uruguay har ett spännande lag där vi hittar bland andra Luis Suárez. Visst det är inte samma Luis Suárez som för ett par år sedan men han är fortfarande nyttig för detta Uruguay. I övrigt har det kommit fram en del unga spelare. Federico Valverde, Rodrigo Bentancur och Darwin Núñez  Är några som ska bära detta lag. 

Uruguay är defensivt starka och släpper in väldigt lite mål i sina matcher. Laget slutade trea i det sydamerikanska kvalet bakom Brasilien och Argentina och har sett bra ut under året som har gått.

Sydkorea förväntas få svårt i den här gruppen och chanserna ökade inte i och med skadan på Son. Jag har inte någon vidare koll på detta Sydkorea men jag tycker att Uruguay har det bättre laget. 

Mitt spel blir att Uruguay vinner och att det blir under 3 mål i matchen.   

Uruguay-Sydkorea 

Tips: 1+Under 2.5 mål 

Odds: 3.40@Expekt

Insats: 0.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.