21 juli, 2024

Speltips: Wales-Iran

Efter att alla matcher spelats i första omgången kan jag bara konstatera att jag kommit helt fel in i detta VM. Igår tre spel där jag trodde på mål i matchen mellan Schweiz och Kamerun och att båda lagen skulle göra, men icke. Inte heller att Uruguay skulle vinna mot Sydkorea. 

Det gäller dock att skaka av sig det hela och fortsätta tro på det. Idag drar andra omgången av gruppspelet igång. 

Wales som kryssade mot USA tar emot Iran som förlorade stort mot England. Wales var inte bra mot USA i den första halvleken. Något bättre blev det i den andra men laget hade svårt att skapa målchanser. Det krävdes en straff för att få hål på USA. Trots mindre bra spel fick man med sig en poäng och nu gäller det att vinna här för att ge sig chansen att gå vidare från gruppen. 

Iran hade ingen lyckad match mot England och blev överkörda. Vi fick se stora brister i försvaret och i den här matchen måste man vinna, annars är man ute ur VM. Offensivt finns det lite spets men jag tror inte att det räcker mot Wales. 

Visst som jag var inne på Wales gjorde ingen jätte match mot USA men kan ta med sig delar av den andra halvleken. Jag fortsätter att utmana ödet trots min dåliga form. 

Jag tror att Iran kommer att satsa i den här matchen och gå framåt för att göra mål. Det borde passa Wales bra som är starka när det kommer till omställningar. 

Jag tror att vi kommer att se mål i den här matchen. I den första omgången har ovanligt många matcher gått under 2.5 mål. Jag tror i och med att pressen ökar på vissa lag att det kommer bli fler mål. 

Mitt spel blir över 2 mål i matchen asian lines och Wales seger med asian handicap -0.25. 

Wales-Iran

Tips 1: Över 2 mål asian lines

Odds: 1.85@Expekt

Insats: 2 Unit

Tips 2: 1 asian handicap -0.25

Odds: 1.90@Bet365 

Insats: 1.5 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.