20 maj, 2024

Speltips: Como-Cittadella

Äntligen börjar stora ligorna igen, framförallt Premier League. Två sista spel från min sida slutade med pengarna tillbaka på det ena och halv förlust på den andra. 

I den 19:e omgången av italienska Serie B tar Como emot Cittadella på hemmaplan. 

Båda dessa lag finner vi i botten av tabellen men det är Como som har bättre form. Laget har två förluster på de nio senaste. Det ska dock sägas att Como har haft svårt att vinna matcher. Efter fem raka utan seger tog laget en välbehövlig trea på bortaplan mot Ternana i en match som Como vann med 3-0. Lagets hemmaspel har inte stämt riktigt den här säsongen. Laget har tagit 12 av 27 möjliga poäng på hemmaplan. Trots att Como ligger i botten av tabellen så har man varit svårslagna den här säsongen men som jag redan varit inne på har man haft svårt att vinna matcher. 

Cittadella i sin tur kommer till den här matchen med tre raka förluster och noll gjorda mål. Det är just målskyttet som varit lagets stora problem den här säsongen. Bara tretton mål framåt på arton spelade matcher är under all kritik. På bortaplan har laget gjort sex mål på nio matcher. 

Med tanke på Cittadella usla form så har Como en god möjlighet att vinna här, men samtidigt är det svårt att lita på Como fullt ut. Mitt spel här blir att Como vinner med asian handicap -0.25. 

Como-Cittadella

Tips: 1 asian handicap -0.25

Odds: 2.05@Bet365 

Insats: 1 Unit 

Lämna ett svar

På https://almersmediablogg.almersmedia.com använder vi kakor. Kakor är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Textfilen som skickas är inte skadlig och innehåller ingen programkod.